Детски фестивал “Приказен свят” в Стара Загора

детски фестивал приказен свят

Детски фестивал “Приказен свят” ще се проведе в Стара Загора на 25 март 2023 г. Издателство Noble Star Books ще вземе участие. Предвидили сме ателие за изработване на шапки, вдъхновени от детския роман “Шапкарите”. Подобно на Кордилия Хатмейкър и нейното семейство децата на Стара Загора ще вплитат магия в шапките. Ще има обособен специален кът за фотосесии с рамка и множество шапки.

Издателство Noble Star Books ще се представи всички детски книги от каталога си.

Участие в детския фестивал ще вземат над десет издателства на невероятни детски книги. Те ще ви потопят в магически разкази, цветни и забавни приказки, романтични приключения…
За малчуганите са подготвени много разнообразни и интересни арт работилници, в които ще се запознаят с иновативната технология на 3D принтирането.
Сръчни майстори ще им покажат занаят за правене на шапки. Ще могат да развият артистичната си същност в театър на сенките.
За родителите ще бъде обособен кът с кафе и вкусотии за хапване, където могат да си отдъхнат и да се насладят на панаира, докато децата се забавляват.
Събитието ще се проведе на 25 март 2023 г., събота. Началото е в 11.00 ч, като ще продължи до 18.00 ч. Входът е свободен.
Повече информация може да намерите в страничката на събитието във Фейсбук:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *