Най-търсени заглавия на Пролетен панаир на книгата 2024

най-търсени заглавия на Пролетен панаир на книгата
Най-търсени заглавия на Пролетен панаир на книгата 2024 на щанда на издателство Noble Star Books. Безспорен лидер – поредицата на Елизабет Лим “Шест алени жерава”.
Отмина Пролетният панаир на книгата и искаме да благодарим на всички, които ни посетиха в шатра 57 в парка пред НДК. За нас е искрено удовлетворение да се срещаме с читателите и аудиторията на издателството.
Ето и нашият Топ 10 на най-продаваните книги за изминалия панаир, който за първи път тази година се проведе в рамките на 10 дни.
На първо място – според очакванията, най-новата книга в каталога на издателството “Сияйно проклятие” от Елизабет Лим – предисторията на поредицата “Шест алени жерава”.
На второ място – отново безспорен лидер, е първата част в едноименната поредица “Шест алени жерава”.
Трето и четвърто място – за наша радост, определихте за поредицата “Шапкарите”. Двете книжки в поредицата “Шапкарите” и “Картографите” зарадваха много деца, а ние се надяваме, че ще направят ваканцията им прекрасна в компанията на Кордилия Хатмейкър.
На пето място е друг детски роман в нашия каталог, който на всеки панаир намира все повече почитатели и приятели – “Ветман и неговите бионични животни” от д-р Ноел Фицпатрик.
На шесто място определихте да застане и втората част от поредицата “Шест алени жерава” – “Обещанието на дракона”.
Великолепните котки – както всички наричат вече “Великолепна книга за котките”, заема достойното седмо място.
На осмо място е книжката от поредицата “Чудесата на познанието” – “Да изследваме роботиката”.
На девето място се нарежда триизмерната приказка “Елфите и обущарят”.
Десето място в класацията ни на най-продавани книги заема новият роман на Патриша Уилсън на български език – “Островът на избавлението”.
Пожелаваме на всички, закупили книги от нашия щанд, прекрасно лято, изпълнено с незабравими спомени и запомнящи се преживявания!
До нови срещи!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *