Нов супергерой ще завладее сърцата на малките читатели

Ветман и неговите бионични животни

Нов супергерой ще завладее сърцата на малките читатели. И това е Ветман – главният герой в новата книга на издателство Noble Star Books “Ветман и неговите бионични животни”.

Ветман е необикновен ветеринарен лекар. Той не просто помага на животинчета в беда. Лекува ги със специалните си лечебни сили и с помощта на своите бионични изобретения. На помощ на Ветман се притичват Имоджен и Финдли – на 12 и на 7 години, брат и сестра, които обожават животните. Двамата попадат на страховит пъклен план на зловещия Мъж без име.

Автор на книгата е Ноел Фицпатрик, ветеринарен лекар, добил световна известност с използването на бионика в своята практика. Д-р Фицпатрик е известен и с въвеждането на уникална методика за протезиране, с използването на модерни и непрекъснато усъвършенстващи се методики за лечение. В книжката “Ветман и неговите бионични животни” са представени именно възможностите за спасяване на живота на домашни любимци и животни в беда. Това се случва именно посредством протезиране и използване на биониката в медицината. Самият той споделя, че е измислил своя герой още когато е бил на 10 години. Днес е много щастлив, че Ветман най-накрая ще бъде представен на децата по света. А от този момент и на децата в България чрез книгата на издателство Noble Star Books – “Ветман и неговите бионични животни”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *