Излезе от печат първата книга на Noble Star Books

как да насърчим осъзнатост при децата

Първата книга на издателство Noble Star Books – “Как да насърчим осъзнатост при децата”, излезе от печат. Книгата е практическо ръководство за подпомагане на мисловната дейност на учениците, изграждане на умения за самоконтрол и управление на стреса.

Книгата е изключително полезно и подходящо четиво за всички, ангажирани в образованието. Особено подходяща е за учители и възпитатели в предучилищното и началното училищно възпитание. В нея са описани конкретни техники и стратегии за внедряване на практики по осъзнатост в клас. Те са подкрепени с примери от дейността на Шели Мърфи като начален учител и като обучител на учители, както и от практиката на нейни колеги.

Книгата може да бъде от полза и за всеки родител, който се интересува от темата за осъзнатост. Описаните в нея практики може да се използват и извън класната стая с цел овладяване на вниманието, емоциите и поведението на децата.

Автор на книгата е Шели Мърфи, PhD, преподавател в Университета на Торонто и специалист с над 20-годишна практика в преподаването и практикуването на осъзнатост.

Книгата може да поръчате ТУК

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *