Първо успешно събитие за Noble Star Books

първо успешно събитие Noble Star Books

Първото успешно събитие на издателство Noble Star Books е факт! Издателството представи своята книга “Как да насърчим осъзнатост при децата” на специално обособен за целта щанд в изложбената част на конференция за социално-емоционалното развитие в ранна детска възраст.

Издателството бе партньор на конференцията “Развитие на социални и емоционални умения в образованието и грижата за деца в ранна и предучилищна възраст в Европа”. Събитието се проведе на 27 септември 2022 г. в Нов български университет. На специално обособен щанд книгата “Как да насърчим осъзнатост при децата” намери своята аудитория в лицето на учители, образователни експерти, психолози и логопеди, специалисти по ранно детско развитие.

Международната конференция по проект EU-Self, организирана по програма Еразъм+, е партньорски проект на Нов български университет и 37 ОДЗ “Вълшебство”, гр. София. Партньори по проекта са още неправителствени организации, университети и образователни институции от Унгария, Португалия, Босна и Херцеговина, Белгия, Швеция.

Чрез идентифициране, описване и представяне на добри практики на универсални програми за социално и емоционално учене за деца на възраст от 0 до 7 години, разработени или приложени в различни страни в Европа, проектът EU-Self има за цел да подкрепи практикуващите в областта на грижите и образованието в ранна детска възраст.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *