Коледен панаир на книгата 2023

коледен панаир на книгата 2023

Коледен панаир на книгата с Noble Star Books 2023

Коледният панаир на книгата 2023 ще се проведе от 5-и до 10-и декември в НДК, София. Работното време е от 10.00 до 20.00 ч, само в последния ден, неделя – до 19.00 ч. Най-важното и мащабно събитие в света на книгите в България отново очаква своите посетители в Националния дворец на културата.

Издателство Noble Star Books отново ще се представи със свой щанд. Ще ни намерите пак на полуетаж запад, щанд Б5. Местоположението е вдясно от централния вход.

Щанд на Noble Star Books на Коледен панаир 2023
Щанд на Noble Star Books на Коледен панаир 2023

Всичките ни книги ще се предлагат с отстъпка от 15 до 30%.

Ще ви очакваме с всички наши заглавия и с премиерното “Обещанието на дракона”.

Софийският международен панаир на книгата тази година отбелязва своя юбилей – 50 години. Това го прави още по-значим и интересен за своите (по)читатели. Над 180 издателства ще вземат участие.

По традиция паралелно с Панаира ще се проведат и две от най-престижните събития, посветени на литературата – единайсетото издание на Софийския международен литературен фестивал и седмият Софийски международен литературен фестивал за деца и младежи.

Официалното начало на Юбилейния панаир и на двата го съпътстващи фестивала ще бъде на специална церемония, която ще се проведе на 5 декември от 19:30 ч. в зала 3 на НДК. В присъствието на официални гости и представители на институциите ще бъдат раздадени и наградите за книгоиздаване „Златен лъв”.

СПИСЪК С ИЗЛОЖИТЕЛИ

Организатор на Панаира на книгата е Асоциация “Българска книга”.

1 thoughts on “Коледен панаир на книгата 2023

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *