Представяне на детския роман “Картографите”

представяне на Картографите на Тамзин Мърчант

Издателство Noble Star Books кани всички почитатели на детския роман “Шапкарите” и книгите на Тамзин Мърчант на представяне на втората книга от поредицата – “Картографите”.  Представянето ще се състои на 17-и февруари 2024 г. от 11.00 часа в сградата на Съюза на архитектите в България.

И така… Кои са Картографите? Никой не е чувал за тайното им общество. По какъв начин обаче те са свързани с поредната доза неразбории в Лондон? За последно оставихме Кордилия – в края на първия роман от поредицата “Шапкарите”, в стаята ѝ, когато откри тайна карта в телескопа на баща си. Къде ли ще я отведе? И в какви нови неприятности ще се забърка заедно с приятелите си Гус и Сам?
Заповядайте на 17-и февруари 2024 г. от 11.00 ч в сградата на Съюза на архитектите в България в София, ул. “Кракра” 11, етаж 2, за да научите как се правят карти и да се запознаете с най-новите приключения на Кордилия Хатмейкър.
Специален гост на събитието ще бъде доц. д.р Евгения Сарафова, преподавател в Софийски университет „Св. Климент Охридски” и експерт по ГИС и дистанционни изследвания. От нея ще научим как се правят карти, а всички присъстващи деца и техните родители ще имат възможност да се включат в картографска работилница.
Очакват ви и много награди и изненади. Може да следите за актуална информация СЪБИТИЕТО във Фейсбук.
Повече за романа “Картографите” и за събитието може да научите от интервюто на редактора на книгата Станислава Първанова в предаването “Детското.БНР” на програма “Христо Ботев”, БНР.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *