Предстоящи заглавия от Noble Star Books

Очаквайте Картографите Тамзин Мърчант

Предстоящи заглавия от издателство Noble Star Books през първата половина на 2024 г.

В началото на новата 2024 година е време да обявим и предстоящите заглавия в нашия каталог. Разбира се, ще продължим успешните поредици от 2023 г. и ще зарадваме феновете на фентъзи жанра.

“Картографите”, Тамзин Мърчант

В края на месец януари/началото на февруари ще излезе втората част на трилогията на талантливата британска писателка и актриса Тамзин Мърчант – “Картографите”. Първата книга – “Шапкарите”, спечели сърцата на многобройни читатели и надхвърли възрастовите ограничения.

Картографите Тамзин Мърчант
 

Кордилия и приятелите й ще се впуснат в още по-вълнуващо приключения във втората част на поредицата. Ще се потопим отново в интересния и вълнуващ свят на майсторите Занаятчии, които са призвани да вплитат магия в шапките, които правят. Отново сме в Лондон на Кордилия Хатмейкър. В какви ли премеждия ще се забърка този път Кордилия? И дали ще разплете мистерията около изчезването на своя баща – Просперо Хатмейкър. Очаквайте новата ни книга в края на януари/началото на февруари 2024 г.

“Her Radiant Curse” – Елизабет Лим

След като поредицата “Шест алени жерава” от Елизабет Лим плени почитателите на жанра фентъзи, неизменно в нашия каталог следва и предисторията на двулогията – “Her Radiant Curse”. Ще направим всичко възможно тя да се появи за Пролетния панаир на книгата 2024. Историята на мащехата на Шиори – Райкама, бе загатната в първата част “Шест алени жерава”, впоследствие разплетена донякъде в “Обещанието на дракона”. В “Her Radiant Curse” ще проследим всички нишки и ще разплетем загадките, породили събитията от “Шест алени жерава”.

предистория шест алени жерава елизабет лим

“Greek Island Escape”, Патриша Уилсън

През пролетта ни очаква и още едно заглавие от британската писателка Патриша Уилсън. След публикуването на първата й книга на български език – “Лятото на тайните”, подготвяме и следваща. Това е “Greek Island Escape”. Действието този път се развива в Лондон, Атина и на о. Крит.

“Казвам се София. Издирвам дъщеря си, родена на 1 ноември 1972 г. Ще ми помогнете ли?”

greek island escape Патриша Уилсън

Обещаващо начало за роман, който не е типичното лятно четиво, но отново ще ни потопи в магията на Гърция и нейния примамващ  калейдоскоп от пейзажи и чувственост. Стилът на Патриша Уилсън е изпъстрен с неподправени емоции, доза реализъм и многопластови лични съдби. А увлекателността на сюжета е гарантирана от достоверния прочит на гръцката душевност и ценности.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *