Световен ден на шапките и премиера на “Шапкарите”

Световен ден на шапките и представяне на Шапкарите

Издателство Noble Star Books и Bulgaria Mall Ви канят заедно да отпразнуваме Световния ден на шапките – 15-и януари. На събитието ще бъде представен и новият детски роман на издателството „Шапкарите“ на Тамзин Мърчант.

Искате ли да научите кои са Шапкарите и как вплитат магия в шапките, които изработват? Какви съставки са нужни, за да бъде изработена шапка за смелост, за концентрация или за любов?

Елате на 15-и януари 2023 г., неделя, в 11.30 ч в Bulgaria Mall, ниво партер и носете любимата си шапка! Деца и родители ще имат възможност да се потопят в магическия свят на Шапкарите с помощта на актрисите Мая Бежанска, Вероника Петрова и Росица Казакова, както и да усвоят техните умения за сътворяване на вълшебни шапки.

Всички желаещи ще имат възможност да се включат в изработването на шапки с предварително поставена задача и с използването на определени съставки. Всеки, който иска, ще може да се снима с реквизит от шапки и специална рамка, в духа и атмосферата на детския роман „Шапкарите“ на британската актриса Тамзин Мърчант.

За всички присъстващи са осигурени малки награди.

Очакваме Ви в Bulgaria Mall в неделя, 15-и януари от 11.30 часа, за да отпразнуваме Световния ден на шапките.

Моля, имайте предвид, че събитието е публично и ще бъдат направени снимки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *